Моделювання напрямків пересування студентів на прикладі Київського національного університету будівництва і архітектури (КНУБА) - Рейцен, Е. О.; Берлог, О. І. (КНУБА, 2010)
В статті був проведений аналіз з використання МПТ студентами, для встановлення розподілу кореспонденцій студентів за видами МПТ, на зв’язках між транспортними районами Києва та місцем навчання КНУБА. Проаналізовані величини витрат часу при використанні МПТ від місця проживання до місця навчання (КНУБА), та зроблені висновки.
Keywords: міський пасажирський транспорт (МПТ); використання МПТ студентами КНУБА; величини витрат часу; моделювання; аналіз