Екологічні аспекти формування житлової забудови - Козлова, Наталія Вікторівна (КНУБА, 2010)
Розглянуто екологічні аспекти формування житлової забудови.
Keywords: екологічні фактори; екологічні цінності; показники екологічного простору; методи екологізації простору; зовнішній вигляд міського багатоповерхового житла; экологические факторы; экологические ценности; показатели экологического пространства; методы экологизации пространства; облик городского многоэтажного жилья; environmental factors; environmental values; indicators of ecological space; methods of ecological space; appearance of urban high-rise housing