Забезпечення надійності вібраційних майданчиків будівельної індустрії з урахуванням методів аналізу - Делембовський, Максим Михайлович; Клименко, Микола Олександрович (My University, 2020)
Вібраційні майданчики широко використовуються в будівельній індустрії при виготовленні бетонних та залізобетонних виробів. Ефективність їх роботи в значній мірі залежить від достатньо конкретного врахування діючих сил системи та надійності роботи елементів вібраційних майданчиків. На даний момент часу практично відсутні роботи по розробці методів оцінки надійності вібраційних майданчиків в різних режимах їх роботи. Однак практика експлуатації вібраційних майданчиків будіндустрії засвідчує частий вихід із ладу деталей та вузлів цих машин, що значно знижує їх роботопридатність в передбачених технологією режимів роботи. В результаті такого положення відформовані вироби можуть бути бракованими. Тому актуальною є проблема методів надійності, визначення її критеріїв та вдосконалення конструкції елементів вібраційних майданчиків.
Keywords: вібромайданчик; надійність машин