Особливості формування мережі центрів медично-соціальної реабілітації для дітей та підлітків з фізичними вадами - Кравченко, І. Л. (КНУБА, 2013)
Розглядаються основні положення формування мережі центрів медичносоціальної реабілітації для дітей з фізичними вадами, викладені пов’язані з цим містобудівні проблеми та визначені певні кроки щодо їх вирішення.
Keywords: медично-соціальна реабілітація; діти та підлітки з фізичними вадами; мережа реабілітаційних закладів для дітей з фізичними вадами; medical-social rehabilitation; disabled children and teenagers; network of medical-social rehabilitation centres for disabled children