Економіка міста - Денисенко, Наталія Олегівна (КНУБА, 2026)
Містить тематику лекційного курсу та практичних занять, плани практичних занять, тематику індивідуальних завдань та рекомендації з їх підготовки, питання підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Урбаністика та просторове планування»
Keywords: економіка