Теоретичні дослідження екрануючих властивостей металосилікатних облицювальних матеріалів у діапазоні НВЧ - Краснянський, Г. Ю.; Азнаурян, І. О.; Кузнецова, Ірина Олександрівна (КНУБА, 2016)
Проведено теоретичні дослідження екрануючих властивостей металосилікатних облицювальних матеріалів. Запропоновано теоретичну модель, що описує розсіювання і поглинання електромагнітного випромінювання вказаними матеріалами.
Keywords: металосилікатний; облицювальний; матеріал; ослаблення; відбивання; НВЧ-випромінювання; metal-silicate; covering; material; absorption; reflection; UHF-radiation