Джерела фінансування енергоощадності у ВНЗ - Тормосов, Р. Ю.; Степаненко, І. І. (КНУБА, 2012)
Розглянуто можливі джерела фінансування енергоощадної діяльності вищих навчальних закладів. Проведено аналіз джерел фінансування енергозберігаючих заходів та визначено їх особливості для державних та приватних вишів. Запропоновано розширити перелік фінансових джерел за рахунок застосування механізму державно-приватного партнерства.
Keywords: енергоощадність; вищий навчальний заклад; джерело фінансування; державно-приватне партнерство