Основи академічної доброчесності : тестові матеріали для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» усіх спеціальностей. Частина ІІ. - Кобзар, Алла Юріївна; Маковій, Марія Григорівна; Жовнір, Ольга Миколаївна (ЦП «Компринт», 2025)
Містить тестові матеріали для самоконтролю та підготовки до модульного контролю з курсу «Основи академічної доброчесності». Призначено для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: академічна доброчесність