Реформа децентралізації на Дніпропетровщині: передумови, хід проведення, перші результати - Лисенко, Галина Іванівна; Волкова, Світлана Петрівна (Бескиди, 2017)
Після підписаної асоціації з Європейським Союзом і в процесі приєднання до нього, Україна має провести велику кількість різноманітних реформ, зокрема й реформу децентралізації влади.
Keywords: децентралізація; реформа дентралізації; децентралізація влади; 338.244.47