Особливості використання програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів - Криворучко, О. В.; Харитонов, Д. А.; Цюцюра, М. І. (КНУБА, 2010)
Розглянуто програмно-цільовий метод як інструмент, який забезпечує планування та виконання бюджету на середньо-термінову перспективу. Інформація про застосування програмно-цільового методу в різних країнах та особливості програмно-цільового і постатейного методів бюджетування в Україні. Розглянуто головні переваги програмно-цільового методу бюджетування.
Keywords: програмно-цільовий метод; ефективний бюджетний процес управління бюджетними проектами