Основні напрями енергозберігаючої політики в економіці та містобудуванні - Сидорчук, А. О. (КНУБА, 2014)
Розглянуті деякі питання що стосуються принципів державної політики в енергозбереженні. Визначено необхідність застосування альтернативної енергетики та сприяння її розвитку.
Keywords: енергозбереження; енергетика; економіка; містобудування