Брідня, Л. Ю.2020-05-152020-05-152015Брідня Л. Ю. Особливості організації закладів харчування у готелях / Л. Ю. Брідня // Сучасні проблеми архітектури та містобудування : наук.-техн. зб. / Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. ; відп. ред. М. М. Дьомін. - Київ : КНУБА, 2015. - Вип. 38. - С. 369-374. - Бібліогр. : 4 назви.2077-3455https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/3802У статті розглядаються архітектурні аспекти організації закладів харчування у складі готелів. Проаналізовані основні форми організації харчування проживаючих, особливості їх застосування, архітектурнопланувальні параметри відповідних приміщень та обладнання.uk-UAготельзаклади харчуванняготельні заклади харчуванняОсобливості організації закладів харчування у готеляхArticle