Безреагентна обробка води в електромагнітних полях - Журавська, Н. Є. (КНУБА, 2018)
Динаміка досліджень безреагентної обробки води в електромагнітних полях для систем теплопостачання здійснювалася при використанні програми- схеми визначення еколого-техногенного оцінювання процесу. Отримані результати дозволили встановити структурно-функціональні взаємозв’язки та взаємодії між складовими системи теплопостачання, де еколого- техногенні чинники виконують функціонально об’єднуючу роль.
Вreast-free water treatment in electromagnetic fields
Keywords: безреагентна обробка води; еколого-техногенне оцінювання; non-reagent water treatment; ecological and technogenic assessment