Проект модернізації лікарні у м. Хмельницький - Дмитрюк, А. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект модернізації лікарні у місті Хмельницький спрямований настворення сучасного медичного закладу, який відповідатиме найвищим стандартам охорони здоров'я та забезпечить жителям міста та області доступ до високоякісних медичних послуг. Основна мета проекту полягає у підвищенні рівня медичних послуг шляхом оновлення обладнання, покращення інфраструктури та впровадження сучасних технологій діагностики і лікування. Модернізована лікарня надасть можливість ефективніше лікувати пацієнтів, скорочуючи час на обстеження, підвищуючи точність діагностики та забезпечуючи вищий рівень комфорту для пацієнтів та медичного персоналу. Реалізація проекту відображає потреби суспільства в доступі до якісної медицини та відповідає сучасним тенденціям розвитку медичної інфраструктури, де головна увага зосереджується на забезпеченні доступності, безпеки та інноваційності медичних послуг. У проекті модернізації передбачено встановлення новітнього медичного обладнання, покращення умов перебування пацієнтів, зокрема, створення більш комфортних палат, а також покращення умов праці для медичного персоналу.
Keywords: 725.511:72.025.4(477.43)