Моделирование магистральных сетей иерархически организованных инженерных сетевых систем - Леви, Л. И. (КНУБА, 2001)
В аспекті можливості реалізації процесів оперативного управління формалізовані магістральні мережі, що є локальними мережами вишого рівня ієрархії в складі ієрархічно організованих інженерних мережних систем. Сформульовано тверджен ня, що установлює взаємозв'язки між керуючими параметрами і параметрами ста лих потокорозподілів у розглядуваних магістральних мережах.
Keywords: магистральные сети; моделирование магистральных сетей; инженерные сетевые системы; 624.1