Основні етапи формування наукової думки за проблемою розвитку поліфункціональних музейних комплексів - Трегубов, К. Ю. (КНУБА, 2015)
Розглянуто формування наукової думки, щодо розвитку поліфункціональних музейних комплексів.
Keywords: поліфункціональний музейний комплекс; поліфункціональна громадська споруда; багатофункціональна архітектура; 727.7:069.4