Методика досліджень динаміки трьохмасової електромагнітної установи - Корнійчук, Борис Валерійович (КНУБА, 2002)
Виконані раніше дослідження конструктивних ознак віброударних машин, що застосовуються в будівництві для ущільнення бетонних сумішей, являються основою для оцінки їх технологічних параметрів.
Keywords: установка електромагнітна; установка трьохмасова; динаміка трьохмасової електромагнітної установки