Сучасний благоустрій територій готелів та еко-кемпінгів для активного заміського відпочинку - Пащенко, Г. В. (КНУБА, 2013)
Запропоновано удосконалення благоустрою на територіях готелів та еко-кемпінгів для активного заміського відпочинку. Наведені варіанти вирішення ділянок з розрахунком на різні вікові категорії.
Keywords: благоустрій територій; готелі для активного заміського відпочинку; еко-кемпінги; 721