Реставрація будівель-пам'яток: перепони на шляху реалізації - Апостолова-Сосса, Л. О.; Маляр, В. А. (КНУБА, 2013)
Розглянуті причини, які уповільнюють процес реставрації будівель-пам'яток в історичних районах міст України, запропоновані шляхи їх подолання.
Keywords: реставрація будівель; культурна спадщина; історичне середовище; інвестиційна привабливість; нове будівництво