Ознайомлення з системою японської освіти при вивченні історії української та зарубіжної культури - Біленкова, Світлана Вікторівна (Митець, 1996)
В щоденнику англійського мандрівника Петрі Ватсона, виданого на початку нашого століття, записано: «Якщо ви пробули в Японії шість неділь, ви все розумієте Через шість місяців ви починаєте сумніватися. Через шість років ви ні в чому не впевнені» Так дійсно. Японія - країна загадкова і викликає зацікавленість багатьох народів, країн
Keywords: японська освіта; вивчення історії української культури; вивчення історії зарубіжної культури