Аналітичний вибір лінійчатих поверхонь для плоских перекриттів кругових рамп багатоповерхових гаражів-стоянок - Скорук, Л. М.; Сібіковський, О. В.; Лозова, Є. С. (ДНДІБК, 2013)
Cтворення нетрадиційних конструктивних схем та ефективних, економічних і технологічних залізобетонних конструкцій кругових рамп багатоповерхових гаражів-стоянок. Аналітичний вибір можливих лінійчатих поверхонь для утворення плоских перекриттів кругових рамп багатоповерхових гаражів-стоянок.
Keywords: багатоповерхові гаражи-стоянки; кругові рампи; перекриття