Методика визначення об'єму вибірки перспективної висоти поверховості будівель - Черненко, В.; Черненко, К.; Гавалешко, В. (КНУБА, 2015)
У статті запропонована методика визначення обсягу вибірки при оцінці кількості багатоповерхових будівель в Україні з використанням статистичних методів вибіркового контролю. Дана методика розроблена для перевірки обґрунтування перспективи зведення багатоповерхових будівель. Як приклад проведено перевірку вибірки по м. Київ.
Мethod for determining the sample size perspective storey building height
Keywords: методика; обсяг вибірки; будівля; статистичні методи; статистичний вибірковий контроль; study of sample size; statistical analysis of the sample; multistoried building; interval time of dynamics; promising number of the buildings storeys