Оцінка якості транспортної моделі міста - Осєтрін, М. М.; Беспалов, Д. О.; Дорош, М. І. (КНУБА, 2016)
Наводяться методи оцінки якості транспортної моделі міста.
Keywords: транспортна модель; транспортний попит; транспортна пропозиція; валідація; верифікація; калібрування; коефіцієнт кореляції; транспортная модель; транспортный спрос; транспортное предложение; валидация; верификация; калибровка; коэффициент корреляции; transport model; transport demand; transport supply; validation; verification; calibration; correlation coefficient