Основи класифікації житлових зон за рівнем містобудівної якості життя - Лісниченко, С. В. (КНУБА, 2017)
Викладено теоретичне та практичне значення, а також загальні принципи класифікації житлового середовища в залежності від рівня містобудівної якості життя.
Основы классификации жилых зон по уровню градостроительного качества жизни
Bases of classification of living zones under the level of large quality of life
Keywords: житлове середовище; групи та члени класифікації; відсоткова шкала інтервалів; жилая среда; группы и члены классификации; процентная шкала интервалов; residential environment; groups and members of the classification; percentage scale of intervals