Формування позитивного іміджу підприємства як чинник підвищення його конкурентоспроможності - Коврига, В. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
В умовах ринкової конкуренції імідж відіграє ключову роль у забезпеченні стабільності підприємства. Імідж підприємства – це сприйняття його в очах споживачів, партнерів, постачальників та суспільства загалом. Позитивний імідж підприємства є головним чинником для покращення його становища на ринку. Він вирізняє підприємство серед конкурентів, зміцнює його ринкові позиції, підвищує вартість акцій та збільшує кількість постійних клієнтів. Саме позитивний імідж підприємства гарантує йому стабільну позицію на ринку та створює конкурентні переваги.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; підприємство; конкурентоспроможність; 339.137.2