Фактори що впливають на проектування житла та соціальні вимоги до житла - Карпова, Л. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: позначені проблеми соціально-демографічного характеру існуючі на сьогодні в Україні та визначена ступінь впливу їх на проектування житла масового будівництва. Проаналізовані фактори впливу та проектування житла. Ключові слова: архітектура, фактор впливу, житлово-громадське будівництво, соціальна політика, демографічна ситуація, комфорт житла.
Keywords: архітектура; фактор впливу; житлово-громадське будівництво; соціальна політика; демографічна ситуація; комфорт житла; 728.1:365.24