“PES/SEP” фактори в містобудуванні - Корнєва, О. В. (КНУБА, 2013)
Розглянуто стандартний інструмент маркетингу PEST/STEP-аналіз, який застосовується для діагностики макросередовища. Його здійснення рекомендується перед SWOT-аналізом. При застосуванні даного методу аналізу в містобудуванні, а саме – при реконструкції історичних комплексів – стандартний PEST / STEP-аналіз було змінено на PES/SEP-аналіз з визначенням відповідних факторів, котрі впливають на містобудівні процеси.
Keywords: містобудування; PEST/STEP; 711.58