Сучасні тенденції формування інтересів центрів художньо-естетичної творчості - Репкіна, К. В. (КНУБА, 2014)
У статті аналізуються прийоми формування інтер’єрів шкільних та позашкільних навчальних закладів, зарубіжні тенденції в проектуванні. Розглянута іноземна практика, проаналізована сучасна специфіка виховання дітей та її вплив на рішення внутрішнього простору будівлі, виявлено зв҆'язок та закономірності між організацією архітектурного образу будівлі та її інтер’єром.
Keywords: каф. дизайну архітектурного середовища; позашкільна освіта; центри художньо-естетичної творчості; сучасний інтер'єр; внутрішній простір будівлі; принципи вихованя; 727.11