Епістемологічні можливості та епістемологічні межі знання - Чорноморденко, Іван Васильович (б.н., 2007)
Питання про епістемологічні межі наукового пізнання і науки як органічної частини всієї сучасної філософії і філософії науки зокрема активно і послідовно досліджувалися і продовжують досліджуватися у філософській літературі вже протягом кількох останніх десятиліть.
Keywords: межі знання; філософія; 1