Гендерні відмінності у підприємництві - Калениченко, Руслан Арсенович; Фараон, Владислава Володимирівна (Ліра-К, 2025)
Жінки менш представлені в підприємницькій діяльності, ніж чоловіки, що може бути пов’язано з соціальними та культурними стереотипами, а також обмеженим доступом до ресурсів. Жінки-підприємниці стикаються з труднощами при залученні інвестицій, оскільки інвестори частіше віддають перевагу чоловічим стартапам через стереотипи щодо управлінських якостей жінок.
Keywords: гендерні відмінності; підприємництво; стереотип; жінки-підприємниці; управлінські якості; 334.72-055.2