Добросовісність і розсудливість як принципи адміністративної процедури - Похиленко, Ірина (My University, 2025)
Принципи добросовісності та розсудливості є ключовими засадами адміністративного провадження, оскільки вони гарантують справедливість і ефективність рішень органів влади
Keywords: добросовістність; розсудливість; принципи; адміністративна процедура; УДК 342.9:340.132.6(477)(082)