Міські фермерські утворення. Світові тенденції та перспективи розвитку в Україні - Бандач, І. О.; Нівін, С. І. (КНУБА, 2018)
Розглянуто причинно-наслідковий зв’язок появи в світі міських фермерських утворень, їх класифікація на різних рівнях, переваги та недоліки. Проаналізовано ситуацію, можливість введення та розвитку таких світових тенденцій в Україні.
Keywords: вертикальні ферми; міські ферми; тепличні споруди; грядки; фермерство