Структурна модель ландшафтів та методи оцінки їх естетичного потенціалу - Веркалець, І. М. (КНУБА, 2014)
Розглянуто структурну модель ландшафтів та методи оцінки їх естетичного потенціалу, детально розглянуті етапи ландшафтного проектування з врахуванням естетичного чинника.
Keywords: ландшафтно-естетичні преференції; естетичне сприйняття середовища; ландшафтно - містобудівна інвентаризація; ландшафтне проектування; рекреаційні ландшафти; 712.2