Навчальна ознайомча практика : методичні рекомендації до виконання індивідуальної роботи - Гомон, Ольга Олексанрівна; Смілка, Владислав Анатолійович; Булкін, Максим Михайлович; Кедровська, Ія Петрівна (КНУБА, 2024)
Містять рекомендації та пояснення до виконання індивідуальної роботи за програмою навчальної ознайомчої практики, особливості її проведення в місті Києві, основні вимоги щодо оформлення альбому робіт з навчально-ознайомчої практики. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: практика навчальна ознайомча