Ефективні механізми управління розвитком міст - Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2014)
розглянуто актуальні питання пошуку ефективних механізмів управління розвитком міст. На основі узагальнення вітчизняного та зарубіжного досвіду обґрунтовано перспективи використання інструментів стратегічного управління
Keywords: ефективні механізми; управління розвитком; інструменти стратегічного управління; соціальний розвиток; економічний розвиток; стратегічний менеджмент; функціонування міста