Проблеми сучасної нормативної бази забезпечення надійності та конструктивної безпеки об’єктів міської забудови - Банах, Андрій Вікторович (КНУБА, 2018)
До об’єктів міської забудови відносяться будівлі різного призначення, споруди інженерно-транспортної інфраструктури, наземні й підземні споруди, інженерні мережі, інші складові містобудівних систем. Надійність, довговічність і конструктивна безпека – одні з головних властивостей таких об’єктів, чисельні характеристики яких призначаються на стадії проектування та повинні незмінно зберігатися протягом всього життєвого циклу, що включає найдовший етап – експлуатацію
Keywords: об’єкт міської забудови; експлуатація об’єктів міської забудови; державні будівельні норми; 711.58:658.516