Педагогічна психологія : методичні вказівки - Калениченко, Руслан Арсенович (КНУБА, 2024)
Розглянуто вимоги до підготовки до практичних занять і самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання й оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта», спеціалізацій (освітніх програм) 015.31 «Професійна освіта» («Будівництво та зварювання»), 015.34 «Професійна освіта («Машинобудування»), 015.39 «Професійна освіта («Комп’ютерні технології»).
Keywords: педагогічна психологія