Досвід діагностичного обстеження вантового переходу МГ Івацевичі-Долина ІІ Н. через ріку Дністер - Банахевич, Р. Ю.; Марчук, О. М.; Крупка, В. О. (КНУБА, 2011)
У даній статті був проведений аналіз напружено-деформованого стану переходу та наданий висновок щодо можливості проведення внутрішньотрубної діагностики (ВТД) на магістральних газопроводах.
Keywords: магістральні газопроводи; вантові споруди; аналіз напруженодеформованого стану; 622.691