Особливості принципів формування багатофункціональних духовно-просвітницьких центрів - Степанова, І. В. (КНУБА, 2014)
У статті розглядаються особливості формування духовно-просвітницьких центрів. Висвітлено їх формування, як окремого типу храмового комплексу у номенклатурі об’єктів сакральної архітектури
Keywords: духовно-просвітницький центр; сакральний комплекс; сучасний православний храмовий комплекс; духовно-просветительский центр; сакральный комплекс; современный православный храмовый комплекс; spiritual and educational center; Sacred complex; modern Orthodox temple complex; УДК 726+711