Системи мобільного лазерного знімання: сучасний стан та перспективи розвитку - Шульц, Р. В.; Молдованов, І. М. (КНУБА, 2009)
Виконано аналіз існуючого стану мобільних лазерних систем. Розроблено пропозиції, щодо можливостей подальшого використання мобільного лазерного знімання.
Keywords: мобільні лазерні системи; мобільне лазерне знімання