Інноваційні технології в метанні списа - Озерова, Ольга Анатоліївна; Ковнацький, Олександр Володимирович (Ліра-К, 2026)
Метання списа належить до техніко-силових видів легкої атлетики, де спортивний результат значною мірою залежить від біомеханічної точності рухів, рівня фізичної та функціональної підготовленості спортсмена. Розвиток сучасного спорту сприяє активному впровадженню інноваційних технологій у тренувальний процес для удосконалення техніки, підвищення рівня контролю та запобігання травматизму. Це визначає актуальність дослідження інноваційних технологій тренування метальників списа з метою покращення їх результативності.
Keywords: технології інноваційні