Засоби масової інформації – як інструмент суспільної участі в інформаційній технології «Прозорий бюджет» - Цюцюра, С. В.; Криворучко, О. В.; Цюцюра, М. І. (КНУБА, 2011)
Описано технології використання засобів масової інформації (ЗМІ) як інструменту суспільної участі, оцінки і аналізу прозорості бюджетного процесу в комплексній технології «Прозорий бюджет».
Keywords: російські цільові програми (РЦП); програмно-цільовий метод; регіональні програми; цільова програма підприємства (ЦПП); цільова комплексна програма (ЦКП)