Автоматизація технологічних процесів в будівельному виробництві - Іносов, С. В. (КНУБА, 2005)
Основні напрямки наукової діяльності: електротехніка, механіка, електроніка, автоматика, динаміка машин і автоматичних систем, статистика, обробка інформації, комп’ютерне моделювання машин і систем автоматики, програмування, вібраційні машини, динаміка роторних екскаваторів і засобів боротьби з вібраціями, тензометричні випробування машин, цифрові системи автоматичного регулювання температури і кондиціювання повітря.
Keywords: автоматизація; технологічні процеси в будівельному виробництві