Гармонізація договорів підряду з міжнародною будівельною практикою : організаційний аспект - Лилов, О. В. (КНУБА, 2014)
Проаналізовано основні вітчизняні законодавчі акти щодо укладання договорів підряду. Виявлено розбіжності між вітчизняним законодавством та європейською усталеною практикою. Запропоновано основні організаційні заходи щодо гармонізації двох існуючих підходів.
Keywords: будівельний підряд; міжнародна будівельна практика; гармонізація