Теорія надійності споруд та її застосування в задачах захисту території - Усаковський, С. Б. (КНУБА, 2013)
Розглянуті інженерні задачі, в яких методи теорії надійності використані як інструменти дослідження.
Keywords: інженерні задачі; теорія надійності споруд