Суспільні науки : за і проти. - Чорноморденко, Іван Васильович (Запорізький машинобудівний інстит, 1993)
Суспільству, яке сьогодні поглинуте проблемою вирішення економічних та політичних питань і задач, "бракує часу" приділити увагу проблемі гуманізації вищої освіти. Ця болюча проблема торкається особливо вузів технічного профілю. На превеликій жаль, хибна практика скорочення кількості учбового часу, /а тим самим і кількості викладачів/ відведеного суспільним дисциплінам, в таких вузах продовжується до теперешнього часу.
Keywords: суспільні науки; 316.3:378