Динаміка насосного безакумуляторного приводу землерийних машин - Пелевін, Леонід Євгенович; Рашківський, Володимир Павлович (КНУБА, 2002)
Проведене дослідження дозволяє зробити висновки про те, що використання в схемах гідроприводів робочих органів землерийних машин керованих розподільників з метою отримання пульсуючої подачі на виході дозволяє створювати на робочих органах коливання з великою частотою, що дозволяє здійснити перехід від статичного до динамічного різання ґрунту, тим самим значно зменшити енергоємність його розробки
Keywords: динаміка насосного безакумуляторного гідравлічного приводу; насосний безакумуляторний гідравлічний привід