Реконструкція житлового будинку з надбудовою з використанням зовнішнього металевого каркасу - Кріпак, В. Д.; Дробаха, О. К. (КНУБА, 2017)
У статті описаний приклад реалізованого конструктивного рішення по надбудові малоповерхового житлового будинку без зупинки його експлуатації шляхом використання зовнішнього металевого каркасу.
Реконструкция жилого здания с надстройкой с использованием внешнего металлического каркаса
Reconstruction of a residential building with an add-in using an external metal frame
Keywords: реконструкція; житловий будинок; надбудова; металевий каркас