Архітектурний інтер’єр житлових та громадських приміщень: методичні рекомендації - Дорохіна, Ганна Ігорівна; Кедровський, Петро Павлович; Юнаков, Сергей Федорович (КНУБА, 2024)
Містять матеріали та пояснення до виконання проєктів інтер’єрів 2 – 4 курсів. Розглянуто загальні теоретичні питання щодо проєктування житлових та громадських просторів. Наведено склад проєкту та основні вимоги щодо оформлення. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: інтер'єр архітектурний