Робочий зошит із української мови для іноземних студентів підготовчого відділення - Кобзар, Алла Юріївна; Жовнір, Ольга Миколаївна; Маковій, Марія Григорівна (КНУБА, 2024)
Робочий зошит - збірник вправ і завдань, тестів, які покликані забезпечити самостійну роботу студентів на основі інформації, отриманої під час занять. Адресною аудиторією запропонованого робочого зошита є інокомуніканти, що раніше не вивчали українську мову.
В авторській редакції.
Keywords: українська мова; робочий зошит